Sport Voor Een Toekomst

Over ons

Wij zijn als vrijwilligers actief om mensen die te maken hebben met een zorg en welzijn instelling te voorzien van sport en spel evenementen, denk hierbij aan; straatvoetbal,kick boxen,badminton,volleybal,paardrijden,zwemmen. Alle vrijwilligers zijn ooit begonnen als deelnemers aan 1 of meerdere activiteiten.

Wanneer je jezelf goed genoeg voelde en bereid was een opleiding te volgen via veld42 ( Kees Grovenstein ) voor Leider Sportieve Recreatie ( LSR) dan kon je deze opleiding volgen. Deze opleiding wordt aangeboden door eight opleiding en worden gegeven door Erik timmerman en Hans Delfgou beide zeer gewaardeerde mensen in onze vrijwilligers groep. Deze opleiding is op 3 niveau`s 1,2,3. Onze vrijwilligers zijn altijd instaat om tot niveau 3 te gaan waarbij je dan dus evenementen mag organiseren. Meer informatie over Eight opleidingen vindt u onder het kopje samenwerkingspartners. 

Daarna is er de mogelijkheid om via stichting Lifegoals Nederland de opleiding maatschappelijk sportcoach te doen. Bij deze opleiding krijg je studie van Dico de Jager ook deze meneer wordt zeer gewaardeerd in onze vrijwilligers groep. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje samenwerkingspartners. 

Heel veel evenementen worden in samenwerking met Leger des Heils en Lifegoals Nederland georganiseerd dit omdat deelnemers makkelijker te bereiken zijn en ook voor eventuele vergunningen beide organisatie ons kunnen helpen. 

  


Ik ben isabella, een sportieve jonge meid. Mijn grootste passie is voetballen. Ik ben al vroeg in mijn leven in hulpverleningsland terechtgekomen. Zo`n 2 jaar geleden deed ik mee met een super leuk voetbal toernooitje van Svet met de instelling waar ik toen bij zat. Sindsdien ben ik mee gaan doen met het straatvoetballen. Mijn verbazing was groot, dat iedereen met zoveel respect met elkaar omging. Ik heb vriendschappen gesloten en onvergetelijke herinneringen opgedaan. Ik heb meegedaan aan de Dutch Street Cup en een hele grote beker gewonnen. Afgelopen jaar ben ik meer betrokken geraakt bij de organisatie van Team Svet als vrijwilliger. Dit geeft mij veel voldoening en verbondenheid. Wij zijn erg hecht met zijn alle, want we hebben allemaal een zware rugzak. Er werd mij een cursus aangeboden om sport en spel activiteiten te kunnen begeleiden en deze heb ik inmiddels bijna afgerond. Door Team Svet heeft mijn leven richting gekregen en weet ik dat ik er nooit alleen voor hoef te staan.

Samen staan we sterk. 

Ik ben harold van de wijngaard vader van drie geweldige jongens en man van een zeer geliefde vrouw. Ik ben in augustus 2015 getrouwd tevens is dat ook het jaar waarin ik de cursus Leider Sportieve Recreatie niveau 2 ( Lsr ) mocht behalen. Wij als Team Svet zijn ontstaan in 2012 met een groep vrijwilligers die graag hun persoonlijke ontwikkelingen wilde inzetten om zo de maatschappelijke instellingen te helpen door sport en spel activiteiten aan te bieden. Ik gebruik soms mijn persoonlijke ervaring om aan deelnemers te laten zien dat er ook een andere kant van het leven bestaat waarin je gelukkig kan zijn met heel veel positieve kanten, denk daarbij aan vriendschappen, persoonlijke hygiene , en zonder verslavingen. Het jaar 2019 was voor mij een heel mooi jaar. In dit jaar heb ik de cursus Lsr niveau 3 gehaald en heb ik via stichting lifegoals nederland de cursus maatschappelijk sportcoach behaald en daarbij werden wij als Team Svet uitgeroepen tot winnaars van de utrechtse vrijwilligers trofee. Sport is voor mij een uitlaatklep tevens heb ik zelf ingezien dat ik meer iemand ben die mensen helpt zowel tijdens als buiten de sportactiviteiten. Wij zijn en blijven vrijwilligers maar wij zullen hoe dan ook blijven doen wat wij doen want daar zijn we trots op en goed in.
Ik ben Kees Grovenstein en Maatschappelijk Sport Coach. Ik ben helemaal gek van sport. En ik vind het mooi om mensen die het lastig hebben in onze samenleving een podium te geven. Door onze sporters de mogelijkheid te geven hun kwaliteiten te laten zien, gaan ze groeien! Daar ze een plek te geven waar ze zich thuis voelen.Een plek die van hen zelf is en die ze misschien wel als een nieuwe 'familie' kunnen ervaren! Onze deelnemers groeien door zich zelf te mogen zijn, door verantwoordelijkheid te krijgen en door een opleiding te mogen volgen in een veilige situatie.

 Dat vindt ik prachtig... wat sport in beweging kan zetten!!! 
Mijn naam is Joey Bouti. Ik ben mede oprichter van S.V.E.T Sport Voor Een Toekomst. S.V.E.T is ontstaan in 2012 waarin het doel was een structurele competitie op te bouwen voor zorginstellingen in de regio. In de afgelopen jaren is S.V.E.T enorm gegroeid mede doordat er deelnemers betrokkenheid krijgen in de organisatie van S.V.E.T met als doel zichzelf te ontwikkelen. Het is mooi om te zien wat wij allemaal voor de doelgroep betekenen hoe breed ons aanbod is voor de kwetsbare mensen in onze maatschappij. Wij zijn een familie, waarin iedereen welkom is en kan werken aan een persoonlijke groei.

Ik ben zelf momenteel actief als coach, trainer en begeleider bij alle voetbaltrainingen en evenementen. Verder begeleid ik het hardlopen/bootcamp training op de vrijdag en ben ik betrokken bij diverse sport aanbod die wij aanbieden.

 


 

Hebben jullie bijzondere wedstrijden gespeeld of een kampioenschap gewonnen? Dan kun je er hier ook over vertellen.